3# ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ REVITALASH

Το σέρουμ για βλεφαρίδες Revitalash προορίζεται για όλες τις γυναίκες που ονειρεύονται να έχουν μακρύτερες, πιο πυκνές και υγιείς βλεφαρίδες. Ένα ασημί μπουκάλι περιέχει 2 ml (που κρατάει για περίπου τέσσερις μήνες θεραπείας) ή 3,5 ml (η ποσότητα είναι αρκετή για θεραπεία έξι μηνών) καλλυντικού. Αυτό το σέρουμ συνοδεύεται από ένα λεπτό πινέλο, το οποίο διευκολυνθεί την διανομή του προϊόντος στα βλέφαρα.

Ο στόχος αυτού του σέρουμ για βλεφαρίδες είναι να κάνει τις βλεφαρίδες πιο μακριές, πυκνές και δυνατές, καθώς και να αναγεννήσει τις βλεφαρίδες που έχουν καταστραφεί από επέκταση, χένα, χρήση ισχυρών προϊόντων ντεμακιγιάζ, περμανάντ ή ημι-μόνιμες θεραπείες μάσκαρα. Μετά από περίπου τρεις μήνες χρήσης του Revitalash, οι βλεφαρίδες αναδομούνται και γίνονται πιο ενυδατωμένες, ελκυστικές, και γενικά πιο υγιείς. Η επέκταση των βλεφαρίδων και η βελτίωση της πυκνότητας τους είναι εμφανής μετά από περίπου δύο ή τρεις μήνες. Προκειμένου να διατηρήσετε τα αποτελέσματα της θεραπείας με Revitalash, είναι σκόπιμο να εφαρμόζετε το σέρουμ αρκετές φορές την εβδομάδα.

Για να χρησιμοποιήσετε το σέρουμ είναι απαραίτητο πρώτα να έχετε καθαρίσει και στεγνώσει το δέρμα των βλεφάρων.

Εάν δεν απομακρύνετε πρώτα το make-up, αυτό θα εμποδίσει το προϊόν από το να φτάσει στους θύλακες των βλεφαρίδων και να τους παρέχει θρεπτικά ουσίες. Όταν η επιφάνεια του προσώπου είναι έτοιμη, μπορείτε να εφαρμόσετε το καλλυντικό με το ειδικό απλικατέρ (πινέλο) κατά μήκος της άνω και κάτω βάσης των βλεφαρίδων. Ένα πράγμα που αξίζει να θυμόμαστε είναι ότι το προϊόν δεν πρέπει να μπει μάτια. Εάν αυτό συμβεί μπορεί να προκαλέσει έντονους ερεθισμούς.

Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση του Revitalash εκτός από αυτούς που έχουν ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή των ματιών, υποφέρουν από δερματολογικές ή οφθαλμικές παθήσεις ή είναι αλλεργικοί σε κάποια από τις ουσίες που περιλαμβάνει η σύνθεση του Revitalash. Αυτή η ομάδα ανθρώπων θα πρέπει να συμβουλευτεί έναν γενικό ιατρό πριν υποβληθεί σε θεραπεία με Revitalash. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές φορές η πρώτη εφαρμογή μπορεί να συνοδεύεται από είτε ένα αίσθημα καύσου ή ερυθρότητα στα μάτια. Ευτυχώς, η δυσφορία γίνεται πιο ήπια με το πέρασμα του χρόνου.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Αποτελεσματικότητα
  • Εύκολος τρόπος εφαρμογής
  • Ενίσχυση και θρέψη
  • Παρέχει ενυδάτωση
  • Αναδόμηση των κατεστραμμένων βλεφαρίδων

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς
  • Ακόμα και η μικρή επιμήκυνση που επιτυγχάνεται παίρνει χρόνο
  • Δεν συνιστάται για όλους
  • Υψηλή τιμή