ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ;

Πρέπει να έχουμε κάποιο λόγο για να αγοράσουμε ένα σέρουμ για βλεφαρίδες. Εάν συνειδητοποιήσουμε ποιες είναι οι ανάγκες μας, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να επιλέξουμε το σωστό προϊόν. Πώς μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν; Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και δεν θα πάθετε πονοκέφαλο προσπαθώντας να αγοράσετε το ιδανικό σέρουμ για εσάς.

Όταν αγοράζετε ένα σέρουμ για βλεφαρίδες έχετε δύο επιλογές οι οποίες διαφοροποιούνται όσον αφορά την μέθοδο εφαρμογής.

Μέθοδος εφαρμογής

Κάποια σέρουμ έχουν ένα βουρτσάκι που μοιάζει με μάσκαρα και με το οποίο περνάτε το σέρουμ σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων. Συνήθως περιέχουν L-καρνιτίνη που αναδομεί τις βλεφαρίδες. Χάρη στη συστηματική χρήση, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο δυνατές και λαμπερές. Δεν είναι τόσο ξηρές όπως πριν και φαίνονται πιο υγιείς.
Ο άλλος τύπος σέρουμ για βλεφαρίδες συνοδεύεται από ένα μυτερό πινέλο που διανέμει το προϊόν ακριβώς στη γραμμή των βλεφαρίδων. Το σέρουμ για βλεφαρίδες δρα στους θύλακες των βλεφαρίδων και λειτουργεί από μέσα. Ενισχύει και να θρέψει τις ρίζες των βλεφαρίδων και προωθεί την υγιή τους ανάπτυξη. Επιπλέον, εάν το σέρουμ εφαρμόζεται συστηματικά, αυξάνονται οι καινούργιες βλεφαρίδες. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο πυκνές και πλήρεις. Οι πλέον δυνατοί θύλακες των βλεφαρίδων είναι σε θέση να παράγουν καινούργιες βλεφαρίδες και να αυξήσουν το μήκος και το πάχος τους. Αυτά τα απλικατέρ είναι πιο ακριβά αλλά η αυξημένη τιμή είναι δικαιολογημένη καθώς κάνουν τις βλεφαρίδες σας πιο μακριές και πυκνές.

Εάν οι βλεφαρίδες σας είναι ήδη μακριές, και το μόνο που θέλετε είναι να βελτιώσετε την κατάστασή τους μετά το καυτό καλοκαίρι, θα σας αρέσει ο τρόπος λειτουργίας των απλών σέρουμ. Ωστόσο, εαν οι βλεφαρίδες σας είναι μικρές και εύθραυστες θα πρέπει να διαλέξετε ένα πιο εξειδικευμένο προϊόν.

Θεραπεία με σέρουμ για βλεφαρίδες

Ανεξάρτητα από το ποιο σέρουμ θα επιλέξετε, το καλλυντικό θα δράσει μόνο με την προϋπόθεση ότι το χρησιμοποιείται συστηματικά. Πάντα να το εφαρμόζετε σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Αφήστε το σέρουμ να απορροφηθεί πριν βάλετε το make-up σας. Τα περισσότερα ενισχυτικά βλεφαρίδων πρέπει να χρησιμοποιούνται πριν κοιμηθείτε, έτσι ώστε οι δραστικές ουσίες που εμπεριέχουν να έχουν όλη τη νύχτα να δράσουν στους θύλακες των βλεφαρίδων.

Τα σέρουμ με το βουρτσάκι δεν είναι ακριβά και πρέπει να κοστίζουν λιγότερο από € 10. Οι οροί ενίσχυσης αρχίζουν από € 25. Τα περισσότερα σέρουμ για βλεφαρίδες μπορεί να εγγυηθούν ότι οι βλεφαρίδες σας θα είναι 30% πιο μακριές μέσα σε 5 εβδομάδες, αλλά κοστίζουν περισσότερο από € 50.