ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΕΡΟΥΜ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ – ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ;

Πόσες φορές έχει τύχει να αγοράσετε ένα προϊόν ομορφιάς μόνο και μόνο επειδή έχει όμορφη συσκευασία; Πάω στοίχημα ότι σας έχει συμβεί.

Θα αγοράζατε όμως ένα σέρουμ για βλεφαρίδες επειδή φαίνεται ωραίο; Η κατάσταση εδώ είναι ελαφρώς διαφορετική.

Όταν προσπαθούμε να αγοράσουμε ένα ρουζ, ή κραγιόν η συσκευασία μπορεί να είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που μπορεί να μας πείσει να αγοράσουμε το προϊόν. Όσον αφορά όμως τα καλλυντικά ματιών, είμαστε πιο προσεκτικοί και πρέπει να βάζουμε πρώτα την ασφάλεια. Το δέρμα γύρω από το μάτια είναι πολύ ευαίσθητο και δεν θέλουμε να το διακινδυνεύσουμε σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

2Κατά την επιλογή του σέρουμ για βλεφαρίδες έχουμε την τάση να διαλέγουμε τις πιο αριστοκρατικές, κομψές συσκευασίες. Μας αρέσει όταν το προϊόν σφραγίζεται, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί είναι να αγοράσουμε σκιές ματιών από ένα κατάστημα και να πάμε στο σπίτι και στη συνέχεια να ανακαλύψουμε ότι κάποιος άλλος τις έχει δοκιμάσει.

Επιπλέον, η συσκευασίες σε έντονα χρώματα, κατασκευασμένες από φθηνό πλαστικό μας κάνουν καχύποπτους σχετικά με το ίδιο το προϊόν. Αποφεύγουμε λοιπόν αυτές τις συσκευασίες και συνήθως διαλέγουμε κάτι με ουδέτερα χρώματα.

Οι παρασκευάστριες εταιρείες των σέρουμ για βλεφαρίδες κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των εν δυνάμει πελατών τους. Τα περισσότερα από τα προϊόντα αυτά συσκευάζονται σε κομψά σωληνάρια και κουτιά.
Μήπως τελικά η συσκευασία επηρεάζει τις αγοραστικές προτιμήσεις μας; Σε κάποιο βαθμό ναι. Ωστόσο, αυτό δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο όταν επιλέγουμε καλλυντικά για την φροντίδα των ματιών.