ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Είναι σίγουρο ότι έχετε συναντήσει τον όρο ΄σέρουμ για βλεφαρίδες΄ πολλές φορές.

Εάν όμως ακόμα δεν ξέρετε τι είναι και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε συνεχίστε το διάβασμα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Τα σέρουμ για βλεφαρίδες είναι προϊόντα ομορφιάς που βοηθούν τις βλεφαρίδες να γίνονται πιο μακριές και πυκνές. Ο κύριος ρόλος των σέρουμ για βλεφαρίδες είναι να θρέφουν τις βλεφαρίδες και να ενυδατώνουν τους θύλακές τους. Εάν το προϊόν χρησιμοποιείται συστηματικά για τουλάχιστον 5 εβδομάδες, οι βλεφαρίδες θα γίνουν πολύ μακριές και πλήρεις. Κάθε σέρουμ βλεφαρίδων πρέπει να είναι ελεγμένο από δερματολόγους για να είμαστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές και φιλικό προς το δέρμα γύρω από τα μάτια.

Η αποτελεσματικότητα του κάθε σέρουμ εξαρτάται κυρίως από τα συστατικά του. Για την επιμήκυνση των βλεφαρίδων χρησιμοποιείται μία φόρμουλα που αποτελείται από φυσικά συστατικά. Τα πιο συνηθισμένα είναι η καρνιτίνη (αναδόμηση της τρίχας), Aloe Vera (καταπραΰνει το δέρμα) και οι βιταμίνες Ε και Β5. Εκτός από αυτά τα φυσικά συστατικά, μπορούμε να βρούμε και συνθετικά τα οποία παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των σέρουμ για βλεφαρίδες και καταστέλλουν την ανάπτυξη βακτηριδίων.

Eyelash-Growth-SerumΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Η πλήρης θεραπεία διαρκεί 3-4 μήνες και δεν πρέπει να διαρκεί λιγότερο από 8 εβδομάδες. Κατά την περίοδο αυτή οι βλεφαρίδες γίνονται αισθητά πιο παχιές και μακριές από το συνηθισμένο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, βγαίνουν περισσότερες καινούργιες βλεφαρίδες οι οποίες είναι πιο σκούρες από τις ώριμες βλεφαρίδες. Οι χρήστες όντως βλέπουν την διαφορά και επιβεβαιώνουν ότι οι βλεφαρίδες φαίνονται πολύ δυνατές και υγιείς. Χάρη στα αιθέρια έλαια, οι βλεφαρίδες γίνονται γυαλιστερές και πιο ελαστικές.
Τα περισσότερα σέρουμ για βλεφαρίδες θα πρέπει να εφαρμόζονται μόνο μία φορά την ημέρα, ιδανικά πριν από τον ύπνο. Το μικρό, μυτερό πινέλο διανέμει το προϊόν ομοιόμορφα στο άνω και κάτω γραμμή των βλεφαρίδων. Είναι σημαντικό να αφαιρέσετε το μακιγιάζ πριν από την εφαρμογή του σέρουμ βλεφαρίδων. Όταν το δέρμα είναι καθαρό, οι ενεργοί παράγοντες μπορούν να απορροφηθούν εύκολα μέσα στους θύλακες των βλεφαρίδων και να δράσουν εκεί.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΡΟΥΜ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;

Τα σέρουμ για βλεφαρίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από γυναίκες και από άνδρες. Προτείνονται σε εκείνους των οποίων οι βλεφαρίδες είναι κοντές και εύθραυστες λόγω ασθενείας ή επειδή χρησιμοποιούσαν επέκταση. Τα περισσότερα από τα αυτά τα προϊόντα δεν προκαλούν παρενέργειες και είναι ασφαλή για χρήση. Ωστόσο, οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες, καθώς και εκείνοι που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία / ακτινοθεραπεία θα πρέπει να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν τα σέρουμ για βλεφαρίδες.