Είναι τα σέρουμ για βλεφαρίδες ασφαλή;

Όταν αποφασίζουμε να αγοράσουμε ένα σέρουμ για βλεφαρίδες, πρέπει να εξετάζουμε το θέμα της ασφάλειας πολύ προσεκτικά.

Θα θέλαμε το προϊόν να δρα όπως προσδοκούμε, αλλά πρέπει να είναι επίσης ασφαλές και απαλό για το δέρμα μας.

Εφαρμογή

Τα περισσότερα σέρουμ για βλεφαρίδες έχουν ένα μικρό, μυτερό πινέλο με τη βοήθεια του οποίου βάζουμε το σέρουμ στη γραμμή των βλεφαρίδων. Η σύσταση του προϊόντος είναι συνήθως ρευστή ή τζελ, καθώς δεν πρέπει να τρέχει στα μάτια. Είναι πρωταρχικής σημασίας να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε τα σέρουμ για βλεφαρίδες καθώς είναι μόνο για την εξωτερική χρήση. Εάν το προϊόν εισέλθει κατά λάθος μέσα στα μάτια, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στα μάτια, ερυθρότητα ή μία αίσθηση καψίματος. Σε αυτή την περίπτωση, ξεπλύνετε τα μάτια σας με άφθονο χλιαρό νερό. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με το γιατρό σας για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες.
Ένας άλλος τύπος απλικατέρ μοιάζει με το βουρτσάκι που έχει η μάσκαρα. Αυτά τα απλικατέρ είναι πολύ πιο ασφαλή, αλλά λιγότερο αποτελεσματικά. Το βουρτσάκι καλύπτει τις βλεφαρίδες με ένα λεπτό, αόρατο στρώμα σέρουμ χωρίς να τις σκληραίνει και χωρίς να αφήνει λευκά κατάλοιπα πάνω τους. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο εφαρμογής και το σχήμα της απλικατέρ, κάθε σέρουμ για βλεφαρίδες μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα φρύδια αν χρειαστεί.

predĺžiť riasyΑποθήκευση

Το σωληνάριο που περιέχει το σέρουμ για βλεφαρίδες θα πρέπει να κλείνεται ερμητικά έτσι ώστε να μην μπαίνει αέρας στο προϊόν. Αποφύγετε τη χρήση του σέρουμ εάν τα μάτια σας είναι μολυσμένα καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη βακτηρίων μέσα στο σωληνάριο και μπορεί να εξαπλωθεί η μόλυνση στο άλλο μάτι. Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από τα παιδιά.

Ποιος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το σέρουμ για βλεφαρίδες;

Τα περισσότερα από αυτά προϊόντα που δεν προκαλούν παρενέργειες, είναι ασφαλή για χρήση τόσο από γυναίκες και από άνδρες. Ωστόσο, οι έγκυες και οι γυναίκες που θηλάζουν, καθώς και εκείνοι που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία / ακτινοθεραπεία θα πρέπει να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν τα σέρουμ βλεφαρίδων. Εάν δεν είστε σίγουροι αν το προϊόν είναι ασφαλές για το δέρμα σας, δοκιμάστε να βάλετε μία μικρή ποσότητα σέρουμ για βλεφάριδες στο πίσω μέρος του καρπού σας. Αν παρουσιάσετε οποιαδήποτε παρενέργεια, μην χρησιμοποιείτε το προϊόν καθώς το δέρμα των βλεφάρων σας θα αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο.