ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ – ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ;

Η απλούστερη απάντηση είναι – για όλους. Ναι, τα σέρουμ βλεφαρίδων μπορούν να χρησιμοποιηθούν από γυναίκες και άνδρες. Αναμφίβολα, οι περισσότεροι από τους χρήστες είναι γυναίκες οι οποίες αγαπούν να φροντίζουν τις βλεφαρίδες τους.

Γιατί τα σέρουμ βλεφαρίδων είναι τόσο δημοφιλή; Υπάρχουν πολλοί λόγοι.

Πρώτον – γρήγορα αποτελέσματα

Τα σέρουμ για βλεφαρίδες είναι μια πολύ καλή λύση για όσους είναι ανυπόμονοι και θέλουν να αποκτήσουν μακριές βλεφαρίδες γρήγορα. Προφανώς, οι βλεφαρίδες σας δεν θα γίνουν παχιές και λάγνες εν μία νυκτί, αλλά το να χρειαστεί να περιμένετε 5 εβδομάδες πριν από τα πρώτα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο σημαντικό. Τα περισσότερα σέρουμ για βλεφαρίδες ήδη σας προσφέρουν αποτελέσματα από τον πρώτο μήνα συστηματικής χρήσης.

Δεύτερον – Ασφάλεια

Πολυάριθμες δοκιμές αποδεικνύουν ότι τα σέρουμ για βλεφαρίδες είναι ασφαλή για τα μάτια και το δέρμα γύρω από αυτά. Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα δεν προκαλούν παρενέργειες, αλλεργικές αντιδράσεις ή ερυθρότητα. Ωστόσο, αν το δέρμα σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, πρόκειται να γίνετε μαμά, είστε θηλάζουσα γυναίκα, ανήλικος, ή εάν υποβάλλεστε σε χημειοθεραπεία, αποφύγετε τη χρήση των σέρουμ για βλεφαρίδες.

content_11

Τρίτον- Συστατικά

Τα σέρουμ για βλεφαρίδες είναι πλούσια σε φυσικά συστατικά, όπως αλόη, βιταμίνη Ε και πολλά άλλα. Έχει αποδειχθεί ότι τα σέρουμ για βλεφαρίδες περιέχουν πολλά ορυκτά και φυτικά συστατικά τα οποία τα κάνουν πιο αποτελεσματικά από ότι τα συνθετικά ενισχυτικά βλεφαρίδων.

Τέταρτον – Μέθοδος εφαρμογής

Τα σέρουμ βλεφαρίδων μπορεί να συνοδεύονται με δύο διαφορετικού τύπου απλικατέρ· και τα δύο είναι φιλικά προς το χρήστη. Ο πρώτος τύπος εφαρμογής έχει ένα μικρό, μυτερό πινέλο που διανέμει το προϊόν ομοιόμορφα απευθείας στη γραμμή των βλεφαρίδων. Ο άλλος τύπος είναι βουρτσάκι που μοιάζει με μάσκαρα και επικαλύπτει τις βλεφαρίδες με το θρεπτικό σέρουμ. Τα σέρουμ βλεφαρίδων έχουν υγρή ή τζελ σύσταση που τα κάνει εύκολα στην εφαρμογή.

Τέλος – Συσκευασία

Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά οι γυναίκες όντως δίνουν προσοχή στον τρόπο με τον οποίο συσκευάζονται τα σέρουμ βλεφαρίδων. Όσο πιο αριστοκρατική και κομψή η συσκευασία τους, τόσο το καλύτερο. Μας αρέσει να περιβάλλουμε τους εαυτούς μας με όμορφα αντικείμενα και το σέρουμ για βλεφαρίδες είναι ένα από αυτά.

Για να συνοψίσω, τα σέρουμ για βλεφαρίδες είναι για όλους αυτούς που θα ήθελαν να βελτιώσουν την κατάσταση των βλεφαρίδων τους. Είναι ένα απαραίτητο προϊόν ομορφιάς κάθε αισθητικού που αντιλαμβάνεται ότι οι μεγάλες βλεφαρίδες μπορεί να αλλάξουν ολόκληρη την εμφάνιση ενός ατόμου.