6# ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ XLASH PRO

Το σέρουμ για βλεφαρίδες Xlash Pro συνιστάται σχεδόν σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος τους, την ηλικία ή το φύλο τους. Ωστόσο, οι άνθρωποι που δεν συνιστάται να επωφεληθούν από το καλλυντικό αυτό είναι οι ακόλουθοι: οι ανήλικοι καθώς και οι γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν. Όσοι πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, ή υποβάλλονται σε θεραπεία υπό την επίβλεψη δερματολόγου ή οφθαλμίατρου, πρέπει να συμβουλευτούν έναν γιατρό πριν ξεκινήσουν την θεραπεία με Xlash Pro.

Πώς να εφαρμόζετε το σέρουμ για βλεφαρίδες Xlash Pro; Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε βράδυ, κυρίως πριν πάτε για ύπνο, αφού έχετε καθαρίσει τα βλέφαρα σας από μακιγιάζ και άλλα καλλυντικά. Επιπλέον, πρέπει να είστε σίγουροι ότι τα βλέφαρα είναι εντελώς στεγνά. Όταν η επιφάνεια του προσώπου σας είναι έτοιμη, τότε μπορείτε να διανέμετε το Xlash Pro πρώτα στην επάνω γραμμή των βλεφαρίδων και στη συνέχεια στην κάτω. Η εφαρμογή δεν πρέπει να προκαλέσει προβλήματα αφού το πινέλο που παρέχεται κάνει τη δοσολογία του προϊόντος εύκολη. Επιπλέον, το καλλυντικό δεν τρέχει στα μάτια και, ως εκ τούτου, δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Αρκεί να σχεδιάσετε μια ενιαία γραμμή με το Xlash Pro για δώσετε στις βλεφαρίδες σας τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες που χρειάζονται.

Η πλήρης θεραπεία διαρκεί γύρω στους έξι μήνες. Οι πρώτοι τρεις μήνες θα πρέπει να αφιερωθούν στην καθημερινή εφαρμογή του ProXlash, ενώ κατά τους άλλους τρεις θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα (για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα.) Αρχικά, οι βλεφαρίδες αναζωογονούνται και γίνονται πιο δυνατές. Αυτό σημαίνει ότι είναι λιγότερο επιρρεπείς σε φθορά ή σε πτώση. Κατά τους επόμενους μήνες, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο μακριές, βελτιώνεται η πυκνότητα τους και σκουραίνει το χρώμα τους. Δυστυχώς, οι αλλαγές αυτές δεν διαρκούν πολύ – τα αποτελέσματα της θεραπείας με Xlash Pro εξαφανίζονται μετά από περίπου δύο μήνες.

Το σέρουμ για βλεφαρίδες Xlash Pro συσκευάζεται σε ένα πλαστικό μπουκάλι που περιέχει 3 ml καλλυντικού. Το μπουκάλι με τη σειρά πωλείται σε ένα λεπτό κουτί από χαρτόνι. Επιπλέον, την συσκευασία την συνοδεύει και ένα φυλλάδιο οδηγιών που αναγράφει μεταξύ άλλων τις ουσίες που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση του Xlash Pro. Στην πραγματικότητα, το κύριο συστατικό του προϊόντος είναι εκχυλίσματα φυτών και φρούτων.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Συνιστάται για όλους (με ορισμένες εξαιρέσεις)
  • Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή
  • Δυναμώνει και επεκτείνει τις βλεφαρίδες
  • Φυσικές ουσίες

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Όσοι υποφέρουν από αλλεργίες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το σέρουμ βλεφαρίδων
  • Υψηλή τιμή
  • Τα αποτελέσματα της θεραπείας φεύγουν γρήγορα