7# ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ NEULASH

Το σέρουμ για βλεφαρίδες Neulash προορίζεται για τη φροντίδα και την αποκατάσταση των κοντών, αδύναμων, εύθραυστων και ταλαιπωρημένων βλεφαρίδων (χένα, επέκταση, ακατάλληλη αφαίρεση μακιγιάζ) βλεφαρίδες. Επιπλέον, αυτό το καλλυντικό συνιστάται σε γυναίκες και άνδρες που τυχαίνει να έχουν χάσει τις βλεφαρίδες τους λόγω σοβαρών ασθενειών.

Το Neulash συσκευάζεται σε ένα μπουκάλι που περιέχει είτε 3,2 ml ή 6 ml καλλυντικού. Το κοινό χαρακτηριστικό και των δύο εκδόσεων είναι η υψηλή τιμή τους. Η μικρότερη έκδοση του Naulash κρατά για μια θεραπεία τεσσάρων μηνών και το μεγαλύτερο μπουκάλι για περίπου επτά μήνες καθημερινής εφαρμογής.

Επιπλέον, το Neulash έχει υγρή υφή, είναι άχρωμο και δεν περιέχει αρώματα.

Τα καλά νέα είναι ότι η εφαρμογή των Neulash είναι πολύ εύκολη. Αρκεί να πάρετε το απλικατέρ (πινέλο) και να σχεδιάσετε μια γραμμή στην πάνω και κάτω βάση των βλεφαρίδων. Το σέρουμ απορροφάται γρήγορα και δεν τρέχει στα μάτια. Είναι προφανές ότι πριν χρησιμοποιήσετε το σέρουμ πρέπει να κάνετε ντεμακιγιάζ και να αφαιρείτε οποιαδήποτε υπολείμματα καλλυντικού καθώς αυτό μπορεί να μην αφήσει το Neulash να διεισδύσει στους θύλακες των βλεφαρίδων. Εάν συμβεί αυτό τότε δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν οι θρεπτικές και δραστικές ουσίες και να δυναμώσουν τις ρίζες των βλεφαρίδων.

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας βλεφαρίδων Naulash είναι ορατά μετά από περίπου πέντε εβδομάδες από την πρώτη εφαρμογή. Τα πλήρη αποτελέσματα επιτυγχάνονται μετά από τέσσερις μήνες. Μετά το διάστημα αυτό, το προϊόν θα πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε λίγες ημέρες για να διατηρήσετε την βελτιωμένη κατάσταση των βλεφαρίδων σας. Μετά από ένα μήνα, οι βλεφαρίδες είναι πιο υγιείς, πιο όμορφες, αναγεννημένες και λιγότερο ευάλωτες σε φθορές και πτώση. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, οι βλεφαρίδες γίνει πιο πυκνές και μακριές. Επιπλέον, γίνονται επίσης λίγο πιο σκούρες και αποκτούν μία μικρή κυρτότητα. Τα αποτελέσματα αυτά διαρκούν μέχρι και δύο μήνες από την τελευταία εφαρμογή.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Για άντρες και γυναίκες
  • Αποτελεσματικό
  • Ενισχύει, βελτιώνει την πυκνότητα και επιμηκύνει τις βλεφαρίδες
  • Εύκολος τρόπο εφαρμογής

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Πρέπει να περιμένετε πολύ για να δείτε τα αποτελέσματα
  • Υψηλή τιμή
  • Τα αποτελέσματα εξαφανίζονται όταν σταματήσει η θεραπεία