2# ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ LASHCODE

Ένα από τα κορυφαία σέρουμ βλεφαρίδων. Η αποτελεσματικότητά του το καθιστά αγαπημένο, μεταξύ χιλιάδων γυναικών παγκοσμίως. Το Lashcode μας βοηθά να δούμε ότι οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες είναι εφικτές – πρέπει απλώς να τις περιποιηθούμε. Το σέρουμ βλεφαρίδων Lashcode προσφέρει βασικά θρεπτικά συστατικά και έτσι η καθημερινή περιποίηση είναι ευχάριστη, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα: ενίσχυση, επιμήκυνση και πυκνές βλεφαρίδες

3-4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ LASHCODE EYELASH SERUM ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΑΣ.

Ακόμη και ο σχεδιασμός του Lashcode τραβάει τα βλέμματα. Ο σχεδιασμός είναι έξυπνος και όμορφος. Τα συστατικά θα σας εντυπωσιάσουν εξίσου – τα συστατικά του Lashcode Eyelash Serum (INCI) είναι ενυδατικές ουσίες υψηλής ποιότητας και φυτικά εκχυλίσματα που ενδυναμώνουν τις βλεφαρίδες και τονώνουν την ανάπτυξη. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η φόρμουλα δεν περιέχει αρώματα, χρωστικές ουσίες, παραβένες ή σιλικόνες. Το Lashcode eyelash serum περιέχει μόνο απαραίτητα συστατικά. Λόγω της σύντομης λίστας συστατικών, το σέρουμ δεν βαραίνει τις βλεφαρίδες σας και απορροφάται εύκολα από το δέρμα.

Το σέρουμ βλεφαρίδων Lashcode έχει μεγάλο μέγεθος, σε σύγκριση με άλλα παρόμοια ενδυναμωτικά προϊόντα. Γι’ αυτό και το Lashcode έχει και μεγαλύτερη διάρκεια, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε μέχρι και έξι μήνες, έως ότου να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, τότε θα μπορείτε να μειώσετε τη συχνότητα χρήσης σε μερικές φορές εβδομαδιαίως. Ωστόσο, πριν χρησιμοποιήσετε το Lashcode, για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα, πρέπει να το τοποθετείτε καθημερινά σε καθαρή και στεγνή γραμμή βλεφαρίδων. Η τοποθέτηση διευκολύνεται από ένα βολικό και ακριβές βουρτσάκι. Το απλικατέρ μας διευκολύνει να τοποθετήσουμε μία λεπτή γραμμή κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • τέλεια σύνθεση συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών ουσιών
  • υψηλή απόδοση, προσφέρει θρέψη, ενυδάτωση και αναζωογόνηση
  • ελαφριά σύνθεση και εύχρηστο απλικατέρ
  • καλή τιμή σε σύγκριση με την προσφερόμενη ποιότητα και τα αποτελέσματα
  • λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους θα έχετε και μεγαλύτερη διάρκεια στη θεραπεία

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • είναι διαθέσιμο μόνο διαδικτυακά