3# ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ LATISSE

Το Latisse συνιστάται για τις γυναίκες που θα ήθελαν να έχουν πιο μακριές, πυκνές και δυνατές βλεφαρίδες. Το κύριο πλεονέκτημα του προϊόντος είναι η γρήγορη δράση του. Η αλήθεια είναι ότι το Latisse είναι ένα αρκετά ιδιαίτερο σέρουμ για βλεφαρίδες.

Ο τρόπος εφαρμογής του Lattise διαφέρει από τον τρόπο που χρησιμοποιούνται τα άλλα παρόμοια προϊόντα. Το μόνο στοιχείο που παραμένει το ίδιο είναι ότι πρέπει να αφαιρέσετε κάθε ίχνος make-up πριν χρησιμοποιήσετε το Lattise στα βλέφαρά σας.
Για να το εφαρμόσετε, χρειάζεστε ένα πινέλο με επίπεδη μύτη. Έπειτα πρέπει να βάλετε μια σταγόνα σέρουμ πάνω στο απλικατέρ και να την εφαρμόσετε κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων του άνω βλεφάρου. Όταν γίνει αυτό με επιτυχία, θα πρέπει πάρετε ένα άλλο απλικατέρ για το βλέφαρο του άλλου ματιού. Δεν χρειάζεται να βάζετε το Lattise στις βλεφαρίδες του κάτω βλεφάρου καθώς το προϊόν θα πάει μόνο του εκεί.

Για αυτό τον λόγο πρέπει να βάζετε το σέρουμ για βλεφαρίδες πριν πάτε για ύπνο.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από περίπου τέσσερις εβδομάδες από την πρώτη εφαρμογή. Κατά το υπόλοιπο μέρος της θεραπείας, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο μακριές και πυκνές. Όταν βάζουμε μάσκαρα, οι βλεφαρίδες φαίνονται πιο πλήρεις, πιο όμορφες, και αποκτούν μία μικρή κυρτότητα. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα δεν κρατούν για καιρό – τείνουν να εξαφανίζονται μετά από δύο μήνες από την τελευταία εφαρμογή.

Ένα άλλο μειονέκτημα που πρέπει να αναφέρω είναι ότι το Latisse δεν είναι κατάλληλο για όλους και κυρίως για τις εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες, καθώς και για εκείνους που έχουν πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και για τους ανηλίκους. Όσοι άνθρωποι έχουν ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή των ματιών και όσοι είναι υπό την ιατρική επίβλεψη δερματολόγων ή οφθαλμιάτρων, καθώς και όσοι είναι αλλεργικοί σε ορισμένες ουσίες θα πρέπει να συμβουλεύονται ένα γιατρό και να συζητήσουν μαζί του εάν θα πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία με Latisse. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το σέρουμ για βλεφαρίδες μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς, όπως, για παράδειγμα, πόνο στα μάτια, σπασμένα τριχοειδή αγγεία στα βλέφαρα και ερυθρότητα του οφθαλμικού βολβού.

Το Latisse συσκευάζεται σε ένα μικρό μπουκάλι χωρητικότητας 3 ml. Αυτή η ποσότητα διαρκεί για περίπου τέσσερις μήνες θεραπείας. Επιπλέον, η δοσολογία του καλλυντικού είναι εξαιρετικά εύκολη επειδή η φιάλη έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να βγάζει μόνο μια σταγόνα του προϊόντος, τόσο όσο πρέπει να βάζετε σε κάθε εφαρμογή.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Επεκτείνει και βελτιώνει την πυκνότητα των βλεφαρίδων
  • Εύκολη εφαρμογή
  • Εύκολη δοσολογία

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Τα αποτελέσματα φεύγουν γρήγορα
  • Προκαλεί ερεθισμούς
  • Δεν είναι αποτελεσματικό