8# ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ QUICKMAX

Το σέρουμ για βλεφαρίδες Quickmax είναι σχεδιασμένο να επιμηκύνει, να βελτιώνει την πυκνότητα και τη γενική κατάσταση των βλεφαρίδων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες, ωστόσο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες, από ανήλικους καθώς και από όσους πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας με Quickmax είναι εμφανή μετά από περίπου έξι εβδομάδες συστηματικής χρήσης. Τα τελικά αποτελέσματα είναι ορατά μετά από τέσσερις μήνες τακτικής εφαρμογής. Οι βλεφαρίδες γίνονται πιο δυνατές, ελαφρώς πιο κυρτές και λιγότερο επιρρεπείς σε φθορές και πτώση (Φθαρμένες βλεφαρίδες από άλλες θεραπείες ομορφιάς ή από ισχυρά προϊόντα ντεμακιγιάζ.)

Όσον αφορά την επιμήκυνση των βλεφαρίδων, τότε τα αποτελέσματα αργούν να γίνουν αισθητά.

Το σέρουμ για βλεφαρίδες Quickmax πρέπει να εφαρμόζεται κάθε βράδυ για να δείτε αποτελέσματα. Όταν τελικά γίνουν εμφανή, τότε μπορείτε να το βάζετε λιγότερο συχνά (δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετές). Το προϊόν πρέπει να διανέμεται χρησιμοποιώντας το πινέλο που το συνοδεύει. Βασικά, πρέπει να καλύπτετε την βάση των άνω και κάτω βλεφαρίδων. Τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Quickmax είναι, για παράδειγμα, ότι απορροφάται γρήγορα, δεν αφήνει σημάδια στα βλέφαρα και δεν τρέχει στα μάτια. Ωστόσο, εάν το προϊόν φθάσει στα μάτια, τότε πρέπει να τα ξεπλύνετε αμέσως με ζεστό νερό. Σε περίπτωση εμφάνισης ερεθισμού, συνιστάται η διακοπή της θεραπεία. Εάν η δυσφορία αυξηθεί και γίνει επώδυνη, πρέπει να επισκεφθείτε έναν γιατρό ( δερματολόγο ή οφθαλμίατρο).

Μπορείτε να αναγνωρίσετε αυτό το σέρουμ για βλεφαρίδες από το φωτεινό κίτρινο μπουκάλι που περιέχει 5 ml Quickmax. Η ποσότητα αυτή διαρκεί για μια θεραπεία έξι μηνών. Επιπλέον, το μπουκάλι συσκευάζεται σε ένα κουτί από χαρτόνι που χαρακτηρίζεται από το άνετο και πρακτικό του άνοιγμα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Συσκευασία
  • Ενισχύει και φροντίζει τις βλεφαρίδες
  • Εύκολη εφαρμογή
  • Αποτελεσματικότητα

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς
  • Ανεπαρκής επιμήκυνση βλεφαρίδων
  • Ακριβό